Help je mee?

Om para dressuur op hoog niveau te kunnen beoefenen ben ik afhankelijk van sponsoring. Het bereiken van de top doe je meestal niet alleen en samen is het natuurlijk ook veel leuker. Ik ben daarom op zoek naar mensen die mij willen ondersteunen en mijn activiteiten in de wereldtop mogelijk kunnen maken.

Zoals veel mensen wel weten kwam mijn paardensportcarrière in het zicht van de finish van de Paralympics 2016 in Rio abrupt tot stilstand. In verband met gezondheidsproblemen van mijn paard Onassis kozen we ervoor ons terug te trekken uit de spelen.

De afgelopen periode heb ik gebruikt om -zonder paard- toch intensief met mijn droom bezig te zijn. Ik heb veel clinics en lezingen gegeven, vooral op scholen voor jongeren met een beperking. Het maakt me heel erg blij om jongeren met een beperking te inspireren om in hun kracht te gaan staan en hun talenten te beseffen.

Om mijn sport en inspirerende activiteiten professioneler aan te pakken is de stichting Moving without limits opgericht. Enerzijds bieden we sponsoren hiermee een gedegen en vertrouwd platform. Anderzijds maken we hiermee mogelijk dat ik weer in de topsport kan schitteren en anderen hier zoveel mogelijk van mee kan laten genieten. Help je mee?

Wil je doneren?
Via de link https://www.movingwithoutlimits.org/steun-ons/donateurs-bedankt/ kun je de berichtjes lezen van de donateurs die je voor zijn gegaan. Wil je zelf doneren? Dat kan via de link: https://www.movingwithoutlimits.org/steun-ons/doneer/.

Sponsoring
Voor bedrijven hebben we verschillende mogelijkheden om ons te sponsoren. Maar hier staat maatwerk voorop. Bent u geïnteresseerd? Neem dan vooral contact met ons op!  Meer info via de link: https://www.movingwithoutlimits.org/steun-ons/sponsoring/.