Bijzonder nieuws

Hoe uniek wij zijn begonnen, zo uniek eindigen wij nu ook.

We hebben een top tijd gehad. We zijn in een mega snelheid naar de top gereden. Maar hier eindigt het dan ook met Onassis.

Tot mijn grote verdriet zal ik niet deelnemen aan de Paralympische Spelen 2016 in Rio. Helaas zijn we er achter gekomen dat Onassis hartritmestoornissen heeft gekregen. Het is niet verstandig om nog langer op Onassis te rijden. Gelukkig ervaart Onassis zelf geen last. En als er iets is wat ik belangrijk vind, is het wel het welzijn van mijn maatje. Ik zal dan ook vanaf nu niet meer in de ring verschijnen met mijn grote vriend Onassis.

Een top tijd was het zeker! Ik heb ontzettend genoten. Ik had nooit gedacht dat ik met zo’n gaaf beestje in de ring zou gaan verschijnen en dan ook nog eens zo snel zou groeien. Als ik dit einde van te voren geweten had, dan had ik het alsnog voor geen goud willen missen.

Het is natuurlijk heel erg jammer maar gelukkig ben ik nog maar 17 jaar oud en heb ik nog een heel leven voor me. Ik ga me nu weer focussen op hoe ik weer zou kunnen terugkomen in de sport!

Estée & Onassis